torsdag den 28. februar 2013

En hjemmelavet dåbskjole

   




Da min anden datter skulle døbes, valgte jeg at lave en dåbskjole til hende. En kjole der måske kan blive godkendt når mine (forhåbentlig kommende) børnenebørn, en dag skal døbes, så den kan blive starten på en ny "familie dåbskjole".

Kjolen fik blot skiftet det lyserøde bånd ud med et blåt, da min søn fornyligt skulle døbes.

 


Kjolen er syet efter dette mønster. Jeg har dog forlænget kjolen en del i det yderste lag blonde.

onsdag den 27. februar 2013

Retro stof til salg



Jeg har sat en masse af mit retro stof og retro tapet til salg på trendsales.
Du kan finde det lige her.


Retro børne stof


Så har jeg lavet et lille udklip med nogle af mine børne retro stoffer. Nogle af dem er jeg så glade for, at jeg endnu ikke har ville sætte saksen i dem.
 




tirsdag den 26. februar 2013

bidt af en gal retro stof tosse...


Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg er temmelig vild med retro stof. Som i RIGTIG glad. Da jeg for et par år siden begyndte at samle, havde jeg dog aldrig forestillet mig at det skulle blive til den samling jeg har i dag.
Her er et lille sammenklip af nogle af dem. Og så er børne stofferne slet ikke repræsenteret.
 


 

Så er jeg hoppet med på bølgen


Så er jeg hoppet med på bølgen - en bølge der for rigtig mange har været en del af deres liv i mange år, men for mig helt nyt. Jeg har de sidste par år siddet på sidelinien og suet til mig, af alle de fantastiske kreative mennesker, der findes i dette univers, men nu vil jeg også gerne lege med.

Jeg håber med denne lille blog, at kunne motivere mig selv til at tænke i endnu mere kreative baner. Og så tænker jeg at det for familie og venner kunne være en måde at følge med i vores liv, der nogle gange er så hektisk, at det ikke helt giver den tid med alle som man ville ønske.

Velkommen til.