lørdag den 16. august 2014

Ens tøj til pigerne

De har blandt andet fået denne fine kjole.
Jeg er ret vild med at give min store og lille pige det samme tøj på. Og de er endnu mere vilde med det selv. Og så længe at Ida synes at det er en god idé, at ligne den lille, så bliver det dyrket lidt.
Jeg syer primært det tøj de har da der skal være ens, da det kan være rigtig svært at finde tøj de begge kan passe. Liva bruger str. 116 og Ida 152. Men jeg kom en dag til at smutte forbi denne hjemmeside, og da de så oven i købet havde 50 % på en masse fint tøj, røg der altså lidt ens i kurven til dem.
Jeg tror at de bliver så fine. Det er da ikke sidste gang at jeg køber noget fra pompdelux.dk


De har også fået denne gardigan

De har også begge fået denne fine nederdel.

søndag den 10. august 2014

Ferie på Sydfyn II





 
 

Flere billede fra Vores dejlige tur til Faaborg. Børnene fik badet og leget til den helt store guldmedalje.

fredag den 8. august 2014

Sommerferie på Sydfyn I

 













Vi har haft en skøn mini ferie på Sydfyn, og man skulle næste tro at vi havde været syd på. Fantastisk vejr og en hotel lejlighed i vandkanten med pool i baghaven.
Jeg har aldrig været på ferie i mit voksenliv. Jeg har været i Sverige et par gange, men ellers har vi aldrig været ude at rejse. Men 3 dage i denne skønne varme, med bolig i strandkanten kalder minder om sydens sol frem.
Mine forældre havde inviteret os i Danland Faaborg, og vi har bare haft nogle vidunderlige dage. Stedet kan klart anbefales. Med udsigt til den smukkeste badestrand, er det et sted vi gerne kommer igen.
Børnene har virkelig nydt det. Det er Victor og Livas første ferie og de har stor nydt det. Jeg kan godt mærke at mine to små slet ikke er så små mere.
Det har været dejligt at være af sted med mine forældre, når nu at jeg har været så hæmmet som jeg har. Jeg har kæmpet lidt i disse dage, fordi man gerne vil lidt mere end man kan. Det værste har været ikke at kunne være med til at bade på stranden og i poolen, men at se mine børn lege med deres far og deres bedsteforældre har været fantastisk.
Og det gode ved at være på ”bredden” er at jeg virkelig har fået brugt mit kamera. Jeg har af mine forældre i fødselsdags gave (jeg havde fødselsdag d. 7/7) fået en super linse, så jeg kan tage billeder på lang afstand. Så selv om de har været langt væk fra mig, har jeg kunne tage billeder, som stod jeg lige ved siden af dem.
Her er der lidt billeder fra Vores dejlige tur - og tak mor og far for en dejlig tur, vi i lang tid vil se tilbage på med stor glæde. Og tak fordi I altid er der for os, og prioritere Vores børn så højt.

mandag den 4. august 2014

Om at lave noget med et barn af gangen.

En glad Victor på kanalrundfart
Jeg synes det til tider kan være svært, at finde tid til at lave noget med sine børn hver for sig, men jeg prøver virkelig at prioritere det, da jeg synes at det er vigtigt.
Jeg har tre børn på 10 år, 3 år og 2 år. Når vi skal lave noget sammen, bliver det jo næsten altid på de mindstes premisser.

I hverdagen kan det være svært at nå at lave noget fordybende med dem alle, men jeg prøver. Nogle gange er det blot at lave et puslespil med den ene, læse en bog for en anden og tegne en tegning med den tredje. Andre gange afsætter jeg (vi) tid af til en hel dag til et barn af gangen.

For ikke så lang tid siden var jeg i Cirkus Summarium med Liva, en oplevelse hun og jeg havde sammen. Det var så hyggeligt, og hun nød alene tiden med sin mor.

Da mine to piger var på mini ferie hos mormor og morfar, var det Victors tur. Det er jo stadig meget begrænset hvad jeg kan lave, når jeg ikke rigtig kan gå. Men vi kørte til Fisketorvet, for derfra kan man sejle (og parkere lige ved).
Vi var på kanalrundfart i to timer, og Victor nød turen og ikke mindst tiden alene med både mor og far.



 

Her har Johan sprunget bungyjump fra i foråret. 

lørdag den 2. august 2014

Havens lækkerier


Vi elsker vores have. Mindre kan ikke gøre det. Vi elsker vores have - og vi elsker udeliv. Det er så skønt at have en have når man har børn. Og vi har en børnehave.
En af de ting jeg sætter størst pris på ved haven er, at børnene kan se og mærke hvor frygt og grønt kommer fra.
Da vi købte vores hus, var der ikke plantet en eneste buks eller en eneste blomst, tril trods for at vores hus er fra 1923. Så vi har selv måtte plante alt. Men nu efter vi har boet har i næsten 7 år (jeg bruger ofte undskyldningen "vi er lige flyttet ind", med reference til alt vores rod, men den går vist ikke rigtig længere). Men nu er der virkelig begyndt at være rigtig mange buske, og dem alle med bær.
De er plantet så børnene kan plukke lige som de har lyst til, og de spiser af det hele med stor glæde.
Dette var denne morgens høst. Og vi har endda en jordbær plante der nu giver af anden omgang??

Victor hjælper med at plukke solbær


Liva plukker solbær og ribs
Vores fantastiske tornfrie brombærbusk


Brombær på 4-5 cm. i hundredevis

Morgenens høst af brombær, på min fine fødselsdagsgave fra min bror og søster 

Hvad børnene og jeg plukkede af brombær her til morgen.